Vår integritetspolicy
PUL (PERSONUPPGIFTSLAGEN 1998:204)

Då du skickar en ansökan eller intresseanmälan till Aktiebolaget innovx (Adway) registreras dina personuppgifter i vårt on-line baserade kandidatsystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i kandidatsystemet. Information om den sökande lagras i en databas. Behöriga rekryteringsansvariga inom Aktiebolaget innovx (Adway) kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Aktiebolaget innovx (Adway) får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas och delas med tredje part. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar på "Skicka" för att visa samtycke, och att du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Aktiebolaget innovx (Adway) eller till tredje part, detta kan inkludera servrar och databaser utanför det land där du skickade in ansökan. Detta kan innebära överföringar utanför EU/ESS och USA.

Aktiebolaget innovx (Adway) är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till info@adway.ai.

Vill du veta mer om din rätt enligt Personuppgiftslagen, PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se